Saturday

CROWDTAP….. TAHUKAH ANDA?
Pernah dengar?..... Pernah tahu?..... Apa itu CrowdTap?

Lagi berita baik bagi mereka yang bergiat aktif dengan Facebook dan Twitter di luar sana.


CrowdTap juga antara laman sesawang komuniti yang menyediakan satu lagi program unik yang anda boleh sertai dan mendapat ganjaran berupa dollar bagi setiap nilai markah terkumpul.
Konsep laman CrowdTap ini amat mudah. Sertai dan daftar secara percuma dengan menggunakan akaun Facebook atau Twitter anda. Lakukan kerja ringkas iaitu “Quick hits “ dan markah akan terkumpul dari setiap tap yang anda lakukan.
Apabila level markah anda bertambah, kerja baru iaitu “New actions” akan muncul untuk anda dapatkan tambahan dollar berdasarkan kepada nilai yang tertera.
Teruskan tap ikut arahan dan apabila nilai dollar anda telah mencecah lebih USD9.99 anda sudah boleh mengeluarkannya kerana 5% dari nilai USD10.00 anda akan didermakan ke badan kebajikan antarabangsa yang anda pilih ketika mendaftar.Mudahkan dan ringkaskan. Sertailah CrowdTap sekarang dan dapatkan ganjaran bagi setiap tap anda.


* Moga blog ini membantu anda dalam melayari dunia pekerjaan internet. Hantarkan komen atau cadangan kepada saya dan kongsikan dengan yang lain.


No comments: