Tuesday

PLATFORM INOVATIF BAGI MEREKA YANG GEMARKAN PERTANDINGAN IDEA KREATIF.


SquadHelp merupakan laman sesawang inovatif yang mengumpul mereka-mereka yang beridea kreatif dari seluruh dunia bagi membantu penjenamaan, pemasaran dan perniagaan pelanggan mereka.

SquadHelp memberi “Win-win Situation” kepada pelanggan mereka dan peserta-peserta kreatif yang berdaftar.

Bagi pelanggan, dengan kos yang murah antara USD 75.00 hingga USD 300.00 mereka boleh memilih laluan untuk penjenamaan dan pemasaran perniagaan mereka dengan cara:

  • Penjenamaan Syarikat
  • Penjenamaan Domain
  • Slogan dan Tagline
  • Pemasaran Viral
  • Pemasaran Video
  • Reka Laman Sesawang
  • Reka Logo dan banyak lagi


Bagi peserta, mereka hanya perlu daftar percuma dengan akaun facebook dan terus menyertai pertandingan yang dijalankan.


Dengan konsep yang mudah dan ringkas, peserta-peserta beridea kreatif hanya perlu memilih pertandingan dan hantar cadangan mengikut spesifikasi pertandingan.

Apabila tempoh pertandingan tamat, pelanggan SquadHelp akan memilih mana-mana cadangan kreatif yang sesuai dengan keinginan mereka.

Bagi pemenang, mereka akan menerima bayaran melalui Paypal mengikut kadar yang telah ditetapkan pada spesifikasi sesuatu pertandingan.

Dan jangan terkejut, dengan konsep pertandingan yang mudah dan ringkas ini, kadar hadiah kemenangan bermula dari nilai USD 50.00, USD 75.00, USD 100.00 dan kadang kala boleh mencecah kepada USD 300.00.

Mudah dan ringkaskan. Sertailah SquadHelp sekarang dan mulakan memberi idea kreatif untuk anda memenangi tunai lumayan.

Bagi syarikat, sekiranya anda ingin lakukan sesuatu kepada jenama dan pemasaran anda, sertailah juga SquadHelp.


* Moga blog ini membantu anda dalam melayari dunia pekerjaan internet. Hantarkan komen atau cadangan kepada saya dan kongsikan dengan yang lain.


No comments: